25 Temmuz 2023 Salı

Mantarlı Etli Güveç

Mantarlı Etli Güveç

500 GR; mantar
250 gram kuşbaşı et
2 adet sivri biber
1 adet soğan
2 diş sarımsak
2 adet domates
1 tatlı kaşığı biber salçası
1 tatlı kasığı domates salçası
2 Yemek kaşığı sıvı yağ
150 gram kasar peyniri
ET düdüklü tencerede 30 dakika haşlanır ,suyunu bir boş kaba ayır etini, tencereye koy biberini ,soganını, sarımsagını ileve et ve kavur pembeleşene kadar,domatesini,salçasını ileve et,5 dakka kavur mantarları ilave et,tuzunu ilave et ,30 dakka kısık ateşte pişirmeye bırak.
Güveçlere kat ,ustunede rendelenmiş kaşar peynirini serpiştir,fırına koy, 250 derecede 15 dakka pişir
afiyet olsun.

YENİ EKLENEN TARİFLER...

Yumurtalı Ispanak

YUMURTALI ISPANAK MALZEME:  Yarım kilo ıspanak,  2 soğan,  1 kaşık salça,  3 kaşık yağ,  4 yumurta,  1 bardak su,  tuz ve karabiber.  YAPILI...